موتور جستجوی Bing
حتما برای شما هم پیش آمده است که به دنبال قطعه کدی در اینترنت بگردید و سایت های مختلف را بررسی کنید. از آنجایی که خودم هم روزانه به دفعات همین کار را می کنم، می دانم که وقت زیادی هم از شما سر این قضیه به هدر می رود.
حال، وبسایت یا بهتر بگیم موتور جستجوی Bing سرویس جدیدی را عرضه کرده است که به برنامه نویسان کمک می کند به سرعت به کد مورد نظر خودشان برسند.
چگونه ؟
خیلی راحت، شما وارد سایت www.bing.com می شوید، سوال برنامه نویسی خود را تایپ می کنید و منتظر نتایج می شوید، Bing به شما نتایجی را نشان می دهد که در صدر آنها یک کد ادیتور است که دقیقا همان چیزی است که شما نیاز دارید!
عجیب است ولی الگوریتم هوش مصنوعی که در پشت این قضیه فعالیت می کند به خوبی نیاز شما را تشخیص می دهد. البته من خودم با عبارت نسبتا ساده ای امتحان کردم.
من می خواستم ببینم این موتور جستجو چقدر هوشمند است و عبارت زیر را در کادر جستجو وارد کردم :
string concat php
و البته که نتیجه ی کاملا درستی گرفتم، تصویر زیر نتیجه ی جستجوی من را نشان می دهد:
نتیجه ی دلخواه و درست در Bing
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، کد مورد نظر دقیقا چیزی است که من انتظارش را داشتم، جالب تر برای من این است که از تکنیک هایی استفاده کرده که نیازمند هوش انسانی است. به عنوان مثال می توانست خیلی راحت دو متغیر را با هم جمع کرده و در متغیر سوم بریزد و سپس همان متغیر سوم را نشان دهد. در حالی متغیر دوم را به علاوه ی متغیر اول کرده و سپس همان متغیر اول را نمایش می دهد.
در واقع متغیر جدیدی هم تعریف نکرده است، پس برنامه ی خوبی نوشته است.
همچنین در قسمت پایین کدادیتور یک دکمه وجود دارد به اسم Run Code که با کلیک روی آن می توانید همان کد را اجرا کنید و نتیجه اش را در کادر زیرین که با پس زمینه ی آبی کمرنگ در تصویر می بینید مشاهده کنید.
همچنین این قابلیت وجود دارد که از قسمت بالای کدادیتور و از طریق combo box ی که الان مقدار php دارد زبان های مختلف دیگری را انتخاب کنید و همین الگوریتم جمع دو رشته را به آنها زبان ها هم ببینید.
تا این جای کار همه چی خوب و عالی پیش می رود و من فکر می کنم که می توانم از این به بعد تمام سوالات برنامه نویسی خودم را از Bing بپرسم، این بار کد زیر را تایپ می کنم و منتظر نمایش نتیجه هستم :
C# Count string
که متاسفانه امید هایم بر باد رفت! این بار نتوانست خیلی نتیجه ی خوبی برگرداند و همان کدادیتور هم حذف شد. تصویر زیر نتیجه ی تست من بود:
نتایج نه چندان مطلوب
نتیجه را از یک وبسایت دیگر برای من نشان داد، اما خودش هم چندان مطمئن نیست جوابش درست باشد، لذا کدادیتوری در کار نیست!
و بدین ترتیب هر عبارت دیگری را جستجو کنید نتیجه ای نمی گیرید، فقط در تعجبم این سرویس برای چه کسانی طراحی شده است؟!
هم اکنون این سرویس زبان های C، C++، Python، PHP و JAVA را پشتیبانی می کند. جالب است که طراحی این سرویس هم با hacker rank بوده که شما وبسایت تولید کننده ی این سرویس را می توانید اینجا ببینید.
اگر نظری در مورد این مطلب دارید و یا سرویس های دیگری هم مانند این وجود دارند در قسمت کامنت ها برای ما ذکر کنید تا همه از تجربیات هم با خبر شویم.