| نويسنده |
LoudBlog - ننویسید! داد بزنید! |
MartianBoy
مدير
محل اقامت: اصفهان
تاريخ عضويت: %13.%07.%85 |
| ارسال شده در تاريخ سه شنبه 19 دي 1385 - 02:15 |
|
|
برای شروع کار، من سیستم مدیریت وبلاگ LoudBlog رو انتخاب کردم که یه سیستم مناسب و خوب برای پادکستینگ روی وبه. حتماً وبلاگهای پادکستینگ رو دیدید توی وب. اخیراً هم که سایت cast.ir به عنوان اولین سرویسدهندهی پادکست فارسی زبان به راه افتاده، هرچند هنوز مونده تا جا بیفته.
LoudBlog فاقد امکانات پیشرفتهی وبلاگنویسیه (مثل امکاناتی که در وردپرس، تکست پترن یا مویبل تایپ میبینیم)، چون هدفش پادکسته، نه وبلاگنویسی! اما امکانات واقعاً جالبی داره برای پادکست، از جمله:
- فلشپلیر برای پخش صدا
- کویک تایم پلیر برای پخش فیلم
- قابلیت قرار دادن فایل پادکست از هر منبع ممکن! (روی کامپیوتر خودتان، در پوشهی آپلودهای خودش، روی وب، ...)
- قابلیت نمایش و ویرایش تگهای ID3 فایلهای MP3
- چند کاربره، با قابلیت تنظیم دسترسیهای متفاوت
- ایجاد شاخههای مختلف
- ایجاد خودکار RSS-Feeds به صورت مالتی مدیا، با قابلیت دریافت در podcatcherها و پخش در برنامههای مدیاپلیر همچون iTunes
- امکان کامنتگذاری صوتی
- تمپلیتهای زیبا و گوناگون
- قابلیت توسعه بوسیلهی پلاگاینها
- آمار تعداد پخش هر فایل به صورت نموداری (عکس)
- قابلیت ترکیب با دیگر سیستمهای مدیریت محتوای سایت و وبلاگ (Mambo, Drupal, Joomla, Serendipity, Geeklog, WordPress) به صورت پلاگاین LoudBot
- و...
گوشههایی از امکانات جالب LoudBlog بودن که نوشتم. به نظرم سیستم جالبی میاد، خصوصاً این که فارسی سازیش هم سادهس. اجازه بدید پیشنهاد فارسی سازیش رو هم همینجا بدم اون فروم فارسی سازی یه کمی زاید به نظر میرسه!
هر کسی که علاقمند به شرکت در فارسی سازی این سی ام اس هست، همینجا بگه تا برنامهی فارسیسازی رو مشخص کنیم. فکر کنم دو سه نفر کافیه. اگه این پروژهی عظیم (!) انجام شد، معلومه این کارهایم و میریم سراغ پروژههای عظیمتر!
توجه کنید که نیازی نیست استاد PHP یا XHTML/CSS باشید تا بتونید در این کار شرکت کنید.
لینک وبسایت اصلی: LoudBlog
ويرايش شده توسط MartianBoy در تاريخ سه شنبه 19 دي 1385 - 16:48 |
|
| نويسنده |
RE: LoudBlog - ننویسید! داد بزنید! |
MartianBoy
مدير
| ارسال شده در تاريخ يكشنبه 24 دي 1385 - 07:04 |
|
|
من علاقمندم بدونم یه پروژهی سادهی سایت OpenSourceCMS چه ربطی به بقیهی سایتها داره که حتی پیام شخصی هم در موردش توی سایتهای دیگه به دست من میرسه؟!! لطفا در مورد پروژهی فارسی سازی LoudBlog «فقط و فقط در همین تاپیک» بحث کنید. ممنون میشم!
دوستان و عزیزان و محبان بنده! کسی داوطلب نبود برای شرکت در این پروژهی خطییرررر؟!!! بابا باور کنید سخت نیست کار گروهی کردن! ترسم نداره! اصلا یه کار دیگه: از هر کی دوست نداره شرکت کنه خواهش میکنم بیاد اینجا بگه من دوست ندارم شرکت کنم! خوبه؟ بابا یه چیزی بگید دیگه.
باور کنید یه جا بگم اسم اینو گذاشتم «پروژه» بهم میخندن! باورم نمیشه دو نفرم حاضر نباشن اعلام آمادگی کنن اینجا! |
|
| نويسنده |
HamidReza
مدير
تاريخ عضويت: %06.%10.%85 |
| ارسال شده در تاريخ يكشنبه 24 دي 1385 - 09:19 |
|
|
خودت زياد و ناراحت نكن 
در مورد لودبلاگ فكر نكنم زياد پيچيده باشه . من يه نگاهي بهش ميكنم و بررسيش ميكنم .
و نتيجه رو همين جا ميگم .
|
|
|
| نويسنده |
MartianBoy
مدير
| ارسال شده در تاريخ يكشنبه 24 دي 1385 - 17:14 |
|
|
|
من خودم نگاش کردم خیلی سادهس. فقط میخوام ببینم اینجا کسی پیدا میشه بگه آقا من حاضرم فارسیش کنم یا نه! خوبه نگفتم یه سی ام اس بنویسین! |
|
| نويسنده |
guy18iran
مدير

محل اقامت: رشت
تاريخ عضويت: %14.%07.%85 |
| ارسال شده در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385 - 00:09 |
|
|
من حاضرم و تا نصفش هم پيش رفتم.
شما بگين ما هم در خدمتيم.
كار سختي نيست. فقط يه خورده قسمت پارسي سازي تقويمش كار مي بره.
محمدحسن مزروعی
زبان پارسی در دل ماست

|
|
| نويسنده |
MartianBoy
مدير
| ارسال شده در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385 - 02:50 |
|
|
تقویمش فکر نکنم کار زیادی داشته باشه. با JDF میشه درستش کرد.
من دوست داشتم این LoudBlog دو نفر که تازهکارن به عهده بگیرن. اینطوری بازم شد همون روش قدیمی همیشگی! اگه مهدی جان حداقل CVS رو نصب میکردن روی سایت خیلی خوب میشد. درواقع عالی میشد چون به کار نظم خیلی خوبی میده. من منتظر اینم. |
|
| نويسنده |
nevisande
عضو
تاريخ عضويت: %26.%12.%86 |
| ارسال شده در تاريخ يكشنبه 26 اسفند 1386 - 23:51 |
|
|
چی شد اخرش؟
کسی فارسیش نکرد؟
منم تا یه جاهایی پیش رفتم.