پرتال سیستم های مدیریت محتوای وب فارسی Iranian CMS Portal
يكشنبه 14 شهريور 1389 - 19:02

فهرست
صفحه اصلي
مقالات
دريافت فايل
سوال و جواب
انجمن هاي سايت
لينك ها
بخشهاي خبري
تماس با ما
جستجو
CVS Browser
code_cabinet
كتابخانه كد
وب سايت کاربران سايت
RSS Feeds

جديدترين مقالات
نرم افزار ک...
توسعه نرم‌...
آموزش تنظي...
استاندارد ...
LMS یا سیستم ...

ارسال هاي انجمن
جديدترين ارسال ها
انتشار پرت...
سيستم مدير...
پارسي سازي ...
LoudBlog - ننوی...
سیستم اعتب...
پرطرفدارترين موضوعات
پارسي ساز... [9]
LoudBlog - ننو... [6]
سيستم انج... [6]
درخواست ا... [5]
نحوه کار ... [4]

سايت هاي مرتبط
OpenSourceCMS
CMS Comparison Tool
پرتال تالارهاي فارسي
ترفندهاي طراحي وب
طرح ملي نرم‌افزارهاي آزاد/متن‌باز
Technotux

Latest Downloads
Form Maker and Proce... 924
Generate expansible ... 800
Manipulate server si... 706
Call PHP functions f... 732
Manage Apache .htacc... 721

اسکریپت - CMS
  1. اسکریپت لینک باکس پیشرفته آژاکس ول باکس 1.2 velBox cms | P30vel.ir ... - [ Translate this page ]
    حجم : 200 کیلوبایت | نام اسکریپت : ول باكس | تهيه شده در گروه پي سي ول velBox 1.2 Beta Proffessional Link.
    www.p30vel.ir/3420-velbox-cms-v12-beta.html - Similar
  2. اسکریپت - cms - قویترین اسکریپتها - [ Translate this page ]
    فروش پکیج کامل اسکریپتها و cms های مورد نیاز : برای دانلود جدیدترین لیست اسکریپت ها به آدرس : http://www.poroje.com/cms.html مراجعه فرمایید. قیمت...
    www.locopoc.com/.../اسکریپت--cms...اسکریپتها/p7777777-cZ68007143. loco -
  3. اسکریپت سایت ساز فارسی Pulse CMS | پرشین اسکریپت - مرجع اسکریپت ... - [ Translate this page ]
    Pulse CMS یک اسکریپت ساده می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک سایت برای خود ایجاد کنید.
    www.persianscript.ir/1389/02/03/pulse-cms-persian/ -
  4. اسکریپت لینک باکس Link Box CMS v.1.1 پاتوق تخصصی نرم افزار - [ Translate this page ]
    اسکریپت لینک باکس Link Box CMS v.1.1. ... اسکریپت لینک باکس Link Box CMS v.1.1. 1713; 10 فروردين 1388; اینترنت, ابزار وبمستر ...
    patoghu.com/internet/54-link_box_cms_v11.html - Similar
  5. CMS | پارسه اسکریپت - [ Translate this page ]
    سیستم مدیریت خبری فارسی PSNews CMS · مدیریت محتوا بدون دیدگاه . در این مطلب قصد داریم اولین هدیه تیم پرشین اسکریپت را به شما معرفی نماییم ...
    script.phu.ir/?tag=cms -
  6. دانلود نرم افزار - اسکریپت فروشگاه ساز پیشرفته TomatoCart v1.0 ... - [ Translate this page ]
    اسکریپت فروشگاه ساز پیشرفته TomatoCart v1.0 Stable: E-Commerce CMS اسکریپت فروشگاه ساز پیشرفته TomatoCart v1.0.. امروز یه فروشگاه ساز بسیار حرفه ای رو ...
    www.rasekhoon.net/Software/Show-78-4716.aspx -
  7. اسکریپت فروشگاه ساز پیشرفته TomatoCart v1.0 Stable: E-Commerce CMS ... - [ Translate this page ]
    امروز یه فروشگاه ساز بسیار حرفه ای رو براتون اماده کردیم به نام TomatoCart که یک سیستم متن.
    www.deviran.com/tomatocart-v1-0-stable-e-commerce-cms-اسکریپت- فروشگاه-ساز-2/ -
  8. اسکریپت فروم دهی | خرید فروش - [ Translate this page ]
    18 جولای 2010 ... اسکریپت فروم دهی Mihalism طراحی CMS. به وسیله این اسکریپت میتوانید سیستم فروم دهی راه اندازی کنید این سیستم با phpBB 3 کار میکنید . ...
    www.p304.com/22430-اسکریپت-فروم-دهی/ -
  9. اسکریپت سایت ساز فارسی Pulse CMS - [ Translate this page ]
    3 posts - 2 authors - Last post: 26 Apr
    یک اسکریپت ساده می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک سایت برای خود ایجاد کنید . سیستم مدیریت محتوای Pulse CMS را میتوان یک سایت ساز ساده ...
    www.scriptfa.ir/forum/thread-57-post-102.html -
  10. اسکریپت ویژه ایجاد لینک باکس های حرفه ای Automatic Link Box CMS ... - [ Translate this page ]
    Automatic Link Box CMS یک اسکریپت آماده و بسیار حرفه ای جهت ایجاد لینک باکس های جذاب و کاربرپسند هست که با دارا بودن محیط مدیریتی حرفه ای، امکان افزودن سریع ...
    www.mehrgraph.com/.../اسکریپت-ویژه-ایجاد-لینک-باکس-های-حرفه-ا/ -
  11. پرتال سیستم های مدیریت محتوای وب فارسی Iranian CMS Portal - [ Translate this page ]
    اسکریپت لینک باکس پیشرفته آژاکس ول باکس ۱/۲ velBox cms اسکریپت لینک باکس . ... اسکریپت ویژه ایجاد لینک باکس های حرفه ای Automatic Link Box CMS . ...
    www.opensourcecms.ir/viewpage.php?page_id=22 - Similar
  12. ام جی - سی پی کی - اسکریپت لینک باکس Link Box CMS v.1.1 - [ Translate this page ]
    ام جی - سی پی کی - اسکریپت لینک باکس Link Box CMS v.1.1 - mihanblog,web, google, rank,Valentine,2012,فال روزانه,اس ام اس,اینترنت,تلویزیون,سینما,تولد,پیامک ...
    mj-cpk.mihanblog.com/post/246 -
  13. مرجع اسکریپت های فارسی - [ Translate this page ]
    مرجع دانلود اسکریپت فارسی و انگلیسی. ... در این پست قصد دارم یه اسکریپت آپلود عکس ساده با امکان کم کردن حجم تصویر و گذاشتن watermark رو برای دانلود عموم ...
    todaycms.com/ - Similar
  14. مجموعه cms ها و قالبها و اسکریپت آماده وبسایت - [ Translate this page ]
    27 مارس 2010 ... مجموعه cms ها و قالبها و اسکریپت آماده وبسایت اینترنت و شبکه طراحی وب سایت مجموعه cms ها و قالبها و اسکریپت آماده وبسایت.
    www.agahi.ir/classified/29184.html
  15. pichak is green template for joomla cms and webmasters | مرجع ... - [ Translate this page ]
    admin در قالب cerbral 2 برای سیستم مدیریتیe107 cms; emad در افزونه و پلاگین فروشگاه eshop فارسی wordpress بهمراه سبد خرید · farzad در اسکریپت حراج انلاین ...
    www.farscript.com/?p=332 -
  16. دانلود: اسکریپت خبری vivvo CMS به همراه افزونه ها, فایل زبان ... - [ Translate this page ]
    پک کامل سیستم خبری ویوو شامل آخرین نسخه ها (نال شده توسط نالر های معروف) افزونه ها, قالب ها, فایل های زبان, و ابزا.
    www.webhostingtalk.ir/.../دانلود-اسکریپت-خبری-vivvo-cms-به-همراه-افزونه -ها-فایل-زبان-ابزارک-ها-قالب-3726/ -
  17. فروش CMS و اسکریپت فروشگاه اینترنتی (فروشگاه ساز) - NiazeRooz ... - [ Translate this page ]
    فروشگاه ساز اینرتنتی اسکریپت فروشگاه اینترنتی cms فروشگاه اینترنتی- طراحی وب سایت 195952.
    www.niazerooz.com/Details/195952 -
  18. اسکریپت سی ام اس Vivvo Cms V4.1.2 (با زبان فارسی) : بانک اسکریپت ... - [ Translate this page ]
    27 آگوست 2009 ... Vivvo Cms v4.1.2 + All Templates + All widgets +All PLUGINS +All Languages Regardless of whether you plan to create a website with 200 or .
    www.minootech.com/forum/vivvo-cms-v4-1-2-t523.html -
  19. اسکریپت لینک باکس اتوماتیک Automatic LinkBox CMS - [ Translate this page ]
    17 آگوست 2010 ... اسکریپت لینک باکس اتوماتیک Automatic LinkBox CMS. با توجه به افزایش تعداد لینک باکس های ایرانی و عدم وجود یک سیستم ...
    forum.yas-theme.com/thread-409.html -
  20. مدیریت محتوا: سیستم مدیریت محتوا, رایگان, free...: مرجع دانلود ... - [ Translate this page ]
    سیستم مدیریت محتوای sNews CMS. سیستم مدیریت محتوای GetSimple. ... برچسب ها: cms, spip, اسکریپت فارسی, سیستم مدیریت محتوا, فارسی, مدیریت محتوا ...
    اسکریپت.com/?tag...paged=2 -

مشاهده موضوعات
پرتال سیستم های مدیریت محتوای وب فارسی Iranian CMS Portal | CMS های جدید | معرفی CMS های جدید
نويسنده پارسي سازي moodle
guy18iran
مدير

نمايه كاربر

محل اقامت: رشت
تاريخ عضويت: %14.%07.%85
ارسال شده در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385 - 00:00
من آماده براي همكاري در پارسي سازي Moodle هستم.
اون رو نصب كردم و تقريا با برنامه ش آشنا هستم.
هركي آماده تس بگه تا با هم پارسي سازي رو شروع كنيم.smiley

محمدحسن مزروعی
زبان پارسی در دل ماست

guy_18_iran http://www.iranianguys.com/
نويسنده RE: پارسي سازي moodle
MartianBoy
مدير

محل اقامت: اصفهان
تاريخ عضويت: %13.%07.%85
ارسال شده در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385 - 03:12
لطفا یکی برای من یه کاربرد عملیش رو توضیح بده! چون من فقط نصبش کردم از کارش سر در نیاوردم!
martianboy2005
guy18iran
مدير

نمايه كاربر

ارسال شده در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385 - 22:56
اولا moodle يك cms هست نه يك cms! ! ! ! ! !
در واقع اون يك course mangement software هست و همون طور كه از اسمش معلومه براي آموزش و اينجور چيزاست.
moodle مخفف Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment هست و برنامه اي براي سيستم هاي ياد دهي و ياد گيري هست.
خودمم بايد بيشتر باهاش كار كنم و ببينم چه چيزهايي در اون وجود داره.
فقط نصبش كردم و به خاطر درسا و امتحانات هنوز باهاش كار نكردم.
از شنبه هفته آينده شروع مي كنم باهاش كار كنم.

محمدحسن مزروعی
زبان پارسی در دل ماست

Nowroozi
مدير كل

محل اقامت: Tehran
تاريخ عضويت: %22.%04.%85
ارسال شده در تاريخ سه شنبه 26 دي 1385 - 00:02
سلام به همگی و خسته نباشید .

ببینید این سیستم آموزشی در حال حاضر مورد تایید وزارت آموزش و پرورش ایران هم هست بطوریکه یکی از سایت های اصلی آموزش از راه دور دروس راهنمایی و دبیرستان توسط این سیستم در سایت کاشیها مورد استفاده قرار گرفته .

این آدرسشه
http://www.kashiha.ir/school/

و چند تا شرکت خصوصی هم در ایران توسط این سیستم در حال ارائه آموزش مجازی هستند و هزینه خوبی هم دریافت می کنند .

ما اگر بتونیم با این سیستم آشنا بشیم . می تونیم خیلی از آموزش ها را از طریق این سیستم بصورت استاندارد برای شرکت ها و سازمان ها پیاده سازی کنیم .
www.OpenSourceCms.ir
MartianBoy
مدير

ارسال شده در تاريخ سه شنبه 26 دي 1385 - 01:34
مرسی از توضیحات عمومی مفیدتون. ولی من هنوز نمی‌دونم نحوه‌ی ایجاد درسا و اینا چیه.
خود منم خیلی کم وقت می‌کنم روش کار کنم. می‌خوام ببینم چه‌جور دوره‌های آموزشی‌ای می‌شه توش قرار داد؟ این سایت کاشی‌ها هم که پولی بود آموزشاش!
ويرايش شده توسط MartianBoy در تاريخ سه شنبه 26 دي 1385 - 01:41
martianboy2005
MartianBoy
مدير

ارسال شده در تاريخ چهارشنبه 27 دي 1385 - 01:03
خوب ظاهراً تعدادی از دوستان، نتونسته بود Moodle رو نصب کنن، به خاطر ارورهایی که در زمان نصب می‌داده.

من از MySQL 5.0.27 و php-5.2.0 استفاده می‌کنم. موقع نصب برنامه اشکالات زیادی موقع ساختن تیبل‌ها می‌داد و من دنبال کردم این ارورها رو، متوجه شدم که دو مشکل وجود داره:
- کامنت‌های طولانی برای تیبل‌ها
- قراردادن DefaultValue برای فیلدهای TEXT

برنامه‌ی نصب، اطلاعات تیبل‌هایی که قراره ساخته بشن رو از فایل‌هایی به نام install.xml می‌گیره. توی این فایل‌ها تمام جزئیات تیبل‌ها به صورت XML ذخیره شده. تنها کاری که من کردم رفع دو مشکل بالا بود توی این فایل‌ها.

شما برای رفع مشکل کافیه فایل XML زیر رو دانلود کنین و توی پوشه‌ی moodle اکسترکت کنید. بعد اسکریپت نصب رو اجرا کنید.

moodle.zip ("Save Link As..." نزنید!)

لیست فایل‌ها:
moodle\blocks\rss_client\db\install.xml
moodle\lib\db\install.xml
moodle\mod\forum\db\install.xml
moodle\mod\quiz\db\install.xml
moodle\mod\scorm\db\install.xml
moodle\mod\survey\db\install.xml
moodle\mod\wiki\db\install.xml
moodle\mod\workshop\db\install.xml

martianboy2005
guy18iran
مدير

نمايه كاربر

ارسال شده در تاريخ چهارشنبه 27 دي 1385 - 09:07
من از نسخه 1.78 dev استفاده مي كنم.
من وقتي مي خوام شروع كنم به نصب اين خطا رو مي ده:

Fatal error: Cannot redeclare print_object() (previously declared in C:\AppServer\www\test aria\moodle\install.php:700) in C:\www.iranianguys.com\www\test aria\moodle\lib\datalib.php on line 1486

من با پاك كردن چند سط اين مشكل رو حل كردم و تاحالا به مشكلي پيش نخوردم.
براي اينكار شما بايد فايل مورد نظر كه در خطا گفته مي شه رو باز كنيد و در سطر 1486 و دو سطر قبل اون رو حذف كنين.

اون سه سطر اين طوري هستن:

function print_object($object) {
echo '<pre>'.htmlspecialchars(print_r($object,true)).'</pre>';
}

فقط كافيه كا اين سه سطر رو حذف كنين.smiley

محمدحسن مزروعی
زبان پارسی در دل ماست

MartianBoy
مدير

ارسال شده در تاريخ چهارشنبه 27 دي 1385 - 23:27
نکته‌ی جالب و عجیبی بود محمدحسن‌جان چون من به این مشکل برخورد نکردم! ?-: لطفاً هر کس دیگه‌ای که moodle رو نصب کرده و به هر کدوم از این دو ارور یا ارور خاص دیگه‌ای برخورد کرده اینجا پست بزنه؛ چه تونسته باشه حلش کنه و چه نه.
نصب moodle هم خودش شد یه پروژه‌ی تحقیقاتی!! smiley
martianboy2005
CatastropheR
عضو

محل اقامت: Tehran
تاريخ عضويت: %10.%12.%86
ارسال شده در تاريخ جمعه 10 اسفند 1386 - 03:10
من با moodle کار کردم و تقریبا کاملا بلدم باهاش کار کنم.فقط تقویمشو نتونستم فارسی کنم
abteenz
h1h2h3
عضو

تاريخ عضويت: %23.%01.%87
ارسال شده در تاريخ شنبه 24 فروردين 1387 - 23:41
سلام به همه دوستان.من موضوع پروژم پياده سازي يك درس با مدل هست.من نصبش كردم ولي نمي دونم چه طوري اد با اون يك كورس بسازم لطفا به من كمك كنيد.
رفتن به تالار:

محصولات پرفروش

محصولات پرفروش

پرفروش ترین محصولات دانشگاهی

راهنماي اخذ پذيرش و بورس تحصيلي خارج كشور
راهنمای تحصیل در کشورهای : کانادا - آلمان - مالزی - هند - استرالیا - روسیه -آمریکا و اروپا
نمونه سوالات امتحاني پيام نور کارشناسی ارشد
آموزش تکنیکهای تست زنی در کنکور
آموزش تافل 2010
مجموعه کامل آموزش تافل 2009
‌كاملترين پكيج آموزش Ielts
كتابخانه الكترونيكي فارسي(Persian ebook)
آموزش زبان نصرت + تقویت حافظه
مهندسی غیر ممکن
مجموعه کتابهای سیسکو CISCO
نرم افزار تقويت امواج مغز
لیست محصولات دانشگاهی...

حاميان سايت

ورود
شناسه كاربري

رمز عبور

شما هنوز عضو سايت نشده ايد ؟
اين قسمت را براي عضويت در سايت انتخاب نماييد

كلمه عبور خود را فراموش كرده ايد؟
كلمه عبور جديد را از اين قسمت دريافت نماييد.

مقايسه CMS ها
www.CMSMatrix.org

همزمان تا 10 cms را مقايسه کنيد

آمار
ميهمانان آنلاين: 1
هيچ كاربري آنلاين نيست

تعداد اعضا:329
جديدترين عضو: mazimaraghi

RSS Feeds

Google Search