حجم : 200 کیلوبایت | نام اسکریپت : ول باكس | تهيه شده در گروه پي سي ول velBox 1.2 Beta Proffessional Link. www.p30vel.ir/3420-velbox-cms-v12-beta.html - Similar
فروش پکیج کامل اسکریپتها و cms های مورد نیاز : برای دانلود جدیدترین لیست اسکریپت ها به آدرس : http://www.poroje.com/cms.html مراجعه فرمایید. قیمت... www.locopoc.com/.../اسکریپت--cms...اسکریپتها/p7777777-cZ68007143. loco -
سیستم مدیریت خبری فارسی PSNews CMS · مدیریت محتوا بدون دیدگاه . در این مطلب قصد داریم اولین هدیه تیم پرشین اسکریپت را به شما معرفی نماییم ... script.phu.ir/?tag=cms -
امروز یه فروشگاه ساز بسیار حرفه ای رو براتون اماده کردیم به نام TomatoCart که یک سیستم متن. www.deviran.com/tomatocart-v1-0-stable-e-commerce-cms-اسکریپت- فروشگاه-ساز-2/ -
18 جولای 2010 ...اسکریپت فروم دهی Mihalism طراحی CMS. به وسیله این اسکریپت میتوانید سیستم فروم دهی راه اندازی کنید این سیستم با phpBB 3 کار میکنید . ... www.p304.com/22430-اسکریپت-فروم-دهی/ -
یک اسکریپت ساده می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک سایت برای خود ایجاد کنید . سیستم مدیریت محتوای Pulse CMS را میتوان یک سایت ساز ساده ... www.scriptfa.ir/forum/thread-57-post-102.html -
Automatic Link Box CMS یک اسکریپت آماده و بسیار حرفه ای جهت ایجاد لینک باکس های جذاب و کاربرپسند هست که با دارا بودن محیط مدیریتی حرفه ای، امکان افزودن سریع ... www.mehrgraph.com/.../اسکریپت-ویژه-ایجاد-لینک-باکس-های-حرفه-ا/ -
ام جی - سی پی کی - اسکریپت لینک باکس Link Box CMS v.1.1 - mihanblog,web, google, rank,Valentine,2012,فال روزانه,اس ام اس,اینترنت,تلویزیون,سینما,تولد,پیامک ... mj-cpk.mihanblog.com/post/246 -
مرجع دانلود اسکریپت فارسی و انگلیسی. ... در این پست قصد دارم یه اسکریپت آپلود عکس ساده با امکان کم کردن حجم تصویر و گذاشتن watermark رو برای دانلود عموم ... todaycms.com/ - Similar
27 مارس 2010 ...مجموعه cms ها و قالبها و اسکریپت آماده وبسایت اینترنت و شبکه طراحی وب سایت مجموعه cms ها و قالبها و اسکریپت آماده وبسایت. www.agahi.ir/classified/29184.html
admin در قالب cerbral 2 برای سیستم مدیریتیe107 cms; emad در افزونه و پلاگین فروشگاه eshop فارسی wordpress بهمراه سبد خرید · farzad در اسکریپت حراج انلاین ... www.farscript.com/?p=332 -
پک کامل سیستم خبری ویوو شامل آخرین نسخه ها (نال شده توسط نالر های معروف) افزونه ها, قالب ها, فایل های زبان, و ابزا. www.webhostingtalk.ir/.../دانلود-اسکریپت-خبری-vivvo-cms-به-همراه-افزونه -ها-فایل-زبان-ابزارک-ها-قالب-3726/ -
27 آگوست 2009 ...Vivvo Cms v4.1.2 + All Templates + All widgets +All PLUGINS +All Languages Regardless of whether you plan to create a website with 200 or . www.minootech.com/forum/vivvo-cms-v4-1-2-t523.html -
17 آگوست 2010 ...اسکریپت لینک باکس اتوماتیک Automatic LinkBox CMS. با توجه به افزایش تعداد لینک باکس های ایرانی و عدم وجود یک سیستم ... forum.yas-theme.com/thread-409.html -
ارسال شده در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385 - 22:56
اولا moodle يك cms هست نه يك cms! ! ! ! ! !
در واقع اون يك course mangement software هست و همون طور كه از اسمش معلومه براي آموزش و اينجور چيزاست.
moodle مخفف Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment هست و برنامه اي براي سيستم هاي ياد دهي و ياد گيري هست.
خودمم بايد بيشتر باهاش كار كنم و ببينم چه چيزهايي در اون وجود داره.
فقط نصبش كردم و به خاطر درسا و امتحانات هنوز باهاش كار نكردم.
از شنبه هفته آينده شروع مي كنم باهاش كار كنم.
ارسال شده در تاريخ سه شنبه 26 دي 1385 - 00:02
سلام به همگی و خسته نباشید .
ببینید این سیستم آموزشی در حال حاضر مورد تایید وزارت آموزش و پرورش ایران هم هست بطوریکه یکی از سایت های اصلی آموزش از راه دور دروس راهنمایی و دبیرستان توسط این سیستم در سایت کاشیها مورد استفاده قرار گرفته .
ارسال شده در تاريخ سه شنبه 26 دي 1385 - 01:34
مرسی از توضیحات عمومی مفیدتون. ولی من هنوز نمیدونم نحوهی ایجاد درسا و اینا چیه.
خود منم خیلی کم وقت میکنم روش کار کنم. میخوام ببینم چهجور دورههای آموزشیای میشه توش قرار داد؟ این سایت کاشیها هم که پولی بود آموزشاش!
ويرايش شده توسط MartianBoy در تاريخ سه شنبه 26 دي 1385 - 01:41
ارسال شده در تاريخ چهارشنبه 27 دي 1385 - 01:03
خوب ظاهراً تعدادی از دوستان، نتونسته بود Moodle رو نصب کنن، به خاطر ارورهایی که در زمان نصب میداده.
من از MySQL 5.0.27 و php-5.2.0 استفاده میکنم. موقع نصب برنامه اشکالات زیادی موقع ساختن تیبلها میداد و من دنبال کردم این ارورها رو، متوجه شدم که دو مشکل وجود داره:
- کامنتهای طولانی برای تیبلها
- قراردادن DefaultValue برای فیلدهای TEXT
برنامهی نصب، اطلاعات تیبلهایی که قراره ساخته بشن رو از فایلهایی به نام install.xml میگیره. توی این فایلها تمام جزئیات تیبلها به صورت XML ذخیره شده. تنها کاری که من کردم رفع دو مشکل بالا بود توی این فایلها.
شما برای رفع مشکل کافیه فایل XML زیر رو دانلود کنین و توی پوشهی moodle اکسترکت کنید. بعد اسکریپت نصب رو اجرا کنید.
ارسال شده در تاريخ چهارشنبه 27 دي 1385 - 09:07
من از نسخه 1.78 dev استفاده مي كنم.
من وقتي مي خوام شروع كنم به نصب اين خطا رو مي ده:
Fatal error: Cannot redeclare print_object() (previously declared in C:\AppServer\www\test aria\moodle\install.php:700) in C:\www.iranianguys.com\www\test aria\moodle\lib\datalib.php on line 1486
من با پاك كردن چند سط اين مشكل رو حل كردم و تاحالا به مشكلي پيش نخوردم.
براي اينكار شما بايد فايل مورد نظر كه در خطا گفته مي شه رو باز كنيد و در سطر 1486 و دو سطر قبل اون رو حذف كنين.
اون سه سطر اين طوري هستن:
function print_object($object) {
echo '<pre>'.htmlspecialchars(print_r($object,true)).'</pre>';
}
ارسال شده در تاريخ چهارشنبه 27 دي 1385 - 23:27
نکتهی جالب و عجیبی بود محمدحسنجان چون من به این مشکل برخورد نکردم! ?-: لطفاً هر کس دیگهای که moodle رو نصب کرده و به هر کدوم از این دو ارور یا ارور خاص دیگهای برخورد کرده اینجا پست بزنه؛ چه تونسته باشه حلش کنه و چه نه.
نصب moodle هم خودش شد یه پروژهی تحقیقاتی!!